
| 1 ποτήρι νερού σπορέλαιο | |
| 1 ποτήρι νερού πορτοκαλάδα (κάνει και με το ανθρακικό). | |
| 1 ποτήρι νερού ζάχαρη | |
| 4 κουταλάκια γλυκού μπέικιν-πάουτερ | |
| λίγη βανίλια | |
| 1 ποτήρι κρασιού, ξύσμα πορτοκαλιού | |
| αλεύρι όσο πάρει η ζύμη, για να είναι μαλακή |
| 1. | Ζυμώνουμε τη ζύμη, μαλακή. Αλείφουμε τα χέρια μας με λίγο λάδι, για να μην κολλάει η ζύμη. |
| 2. | Παίρνουμε μικρά τεμάχια ζύμης και πλάθουμε τα μπισκότα μας σε σχήμα και μέγεθος που θέλουμε. |
| 3. | Σε κάθε μπισκότο βάζουμε από ένα γαρύφαλλο. |
| 4. | Τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο. |