Υλικά

1 ποτήρι νερού σπορέλαιο
1 ποτήρι νερού πορτοκαλάδα (κάνει και με το ανθρακικό).
1 ποτήρι νερού ζάχαρη
4 κουταλάκια γλυκού μπέικιν-πάουτερ
λίγη βανίλια
1 ποτήρι κρασιού, ξύσμα πορτοκαλιού
αλεύρι όσο πάρει η ζύμη, για να είναι μαλακή

Εκτέλεση

1.Ζυμώνουμε τη ζύμη, μαλακή. Αλείφουμε τα χέρια μας με λίγο λάδι, για να μην κολλάει η ζύμη.
2.Παίρνουμε μικρά τεμάχια ζύμης και πλάθουμε τα μπισκότα μας σε σχήμα και μέγεθος που θέλουμε.
3.Σε κάθε μπισκότο βάζουμε από ένα γαρύφαλλο.
4.Τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.