
| 250 γραμμ. γιαούρτι | |
| ½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι | |
| 10 γρ. ξηρή μαγιά | |
| 1 κουταλάκι αλάτι | |
| 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη | |
| 3 φλιτζάνια αλεύρι, για όλες τις χρήσεις |
| 1. | Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το λάδι. |
| 2. | Προσθέτουμε το αλάτι, τη ζάχαρη, το αλεύρι και τη μαγιά. |
| 3. | Ζυμώνουμε πολύ καλά και αφήνουμε να ξεκουραστεί η ζύμη για μισή ώρα, σε ζεστό μέρος. |
| 4. | Μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για οτιδήποτε θέλουμε. |