250 γραμμ. γιαούρτι | |
½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι | |
10 γρ. ξηρή μαγιά | |
1 κουταλάκι αλάτι | |
1 κουταλιά σούπας ζάχαρη | |
3 φλιτζάνια αλεύρι, για όλες τις χρήσεις |
1. | Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το λάδι. |
2. | Προσθέτουμε το αλάτι, τη ζάχαρη, το αλεύρι και τη μαγιά. |
3. | Ζυμώνουμε πολύ καλά και αφήνουμε να ξεκουραστεί η ζύμη για μισή ώρα, σε ζεστό μέρος. |
4. | Μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για οτιδήποτε θέλουμε. |