Υλικά

250 γραμμ. γιαούρτι
½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι
10 γρ. ξηρή μαγιά
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά σούπας ζάχαρη
3 φλιτζάνια αλεύρι, για όλες τις χρήσεις

Εκτέλεση

1.Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το λάδι.
2.Προσθέτουμε το αλάτι, τη ζάχαρη, το αλεύρι και τη μαγιά.
3.Ζυμώνουμε πολύ καλά και αφήνουμε να ξεκουραστεί η ζύμη για μισή ώρα, σε ζεστό μέρος.
4.Μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για οτιδήποτε θέλουμε.