1. | Η αναλογία για μια κανονική λεμονάδα αυγών είναι ένα αυγό για τρεις μερίδες. |
2. | Σπάστε τα αυγά σε ένα μπολ όλα μαζί, το ασπράδι και τον κρόκο. |
3. | Το ένα άτομο χτυπάει τα αυγά μέχρι να ομογενοποιηθούν και ο βοηθός χρησιμοποιεί ένα κουτάλι για να προσθέσει λίγο από το ζουμί της σούπας (ψαριού), για να μην το κόψει. |
4. | Ταυτόχρονα, προσθέστε μια ποσότητα λεμονιού, αν δεν το προσθέσατε στην κατσαρόλα. |
5. | Συνεχίστε το χτύπημα και προσθέστε ζωμό από τη σούπα, αυξάνοντας σταδιακά την ποσότητα, μέχρι ο ζωμός στο μπολ να φτάσει περίπου στην ίδια θερμοκρασία με τη dhava. |
6. | Τέλος, ρίξτε όλη την ποσότητα του μπολ αργά στην κατσαρόλα, ανακατεύοντας προς την ίδια κατεύθυνση. |
7. | Προσαρμόστε το αλάτι και το λεμόνι αν χρειάζεται, προσθέτοντας ψιλοκομμένο άνηθο ή μαϊντανό και σερβίρετε. |