Εκτέλεση

1.Η αναλογία για μια κανονική λεμονάδα αυγών είναι ένα αυγό για τρεις μερίδες.
2.Σπάστε τα αυγά σε ένα μπολ όλα μαζί, το ασπράδι και τον κρόκο.
3.Το ένα άτομο χτυπάει τα αυγά μέχρι να ομογενοποιηθούν και ο βοηθός χρησιμοποιεί ένα κουτάλι για να προσθέσει λίγο από το ζουμί της σούπας (ψαριού), για να μην το κόψει.
4.Ταυτόχρονα, προσθέστε μια ποσότητα λεμονιού, αν δεν το προσθέσατε στην κατσαρόλα.
5.Συνεχίστε το χτύπημα και προσθέστε ζωμό από τη σούπα, αυξάνοντας σταδιακά την ποσότητα, μέχρι ο ζωμός στο μπολ να φτάσει περίπου στην ίδια θερμοκρασία με τη dhava.
6.Τέλος, ρίξτε όλη την ποσότητα του μπολ αργά στην κατσαρόλα, ανακατεύοντας προς την ίδια κατεύθυνση.
7.Προσαρμόστε το αλάτι και το λεμόνι αν χρειάζεται, προσθέτοντας ψιλοκομμένο άνηθο ή μαϊντανό και σερβίρετε.