Υλικά

1 νεροπότηρο καλαμποκέλαιο
1 νεροπότηρο ζάχαρη
1 νεροπότηρο νερό χλιαρό
4 νεροπότηρα αλεύρι (ή όσο πάρει)
2 κουταλιές σούπας κανέλα
2 κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 σφηνάκι κονιάκ, καλής ποιότητας
άχνη ζάχαρη και κανέλα για το πασπάλισμα, (όσο χρειασθεί)

Εκτέλεση

1.Σε ανάλογη λεκάνη, χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη.
2.Προσθέτουμε το μισό νερό, ενώ χτυπάμε.
3.Ρίχνουμε το αλεύρι τμηματικά, το μπέικιν πάουντερ, το κονιάκ, την κανέλα και όσο νερό χρειαστεί ακόμα.
4.Ανακατεύουμε πολύ καλά να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
5.Λαδώνουμε ένα ταψί ανάλογο της ποσότητας, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και ρίχνουμε το μείγμα ώστε να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια, ομοιόμορφα.
6.Ψήνουμε στους 180ο μέχρι περίπου μία ώρα.
7.Δοκιμάζουμε το ψήσιμο τρυπώντας με ένα πιρούνι ή μαχαίρι και αν βγει καθαρό, τότε είναι έτοιμη.
8.Όταν την βγάλουμε από τον φούρνο, ενώ είναι ζεστή ακόμη, πασπαλίζουμε με την άχνη και την κανέλα.