7 κιλά φέτα τυρί κατσικίσιο ή πρόβειο, μεγάλα κομμάτια, (όχι μεγαλύτερα από την μπουκιά)300 γραμμ. φέτα τυρί κατσικίσιο ή πρόβειο, μεγάλα κομμάτια, (όχι μεγαλύτερα από την μπουκιά) | |
7 κεσεδάκια γιαούρτι πρόβειο½ κεσεδάκι γιαούρτι πρόβειο | |
7 λίτρα γάλα πρόβειο χλιαρό600 γραμμ. γάλα πρόβειο χλιαρό | |
αλάτι χονδρό, όσο χρειασθείαλάτι χονδρό, όσο χρειασθεί |
1. | Βάζουμε όλα μαζί τα υλικά, σε ένα γυάλινο βάζο. |
2. | Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι και το σκεπάζουμε. |
3. | Αφήνουμε το βάζο για μια εβδομάδα μέσα στο ψυγείο. |
4. | Κάθε μέρα μία φορά, ανακατεύουμε καλά. |
5. | Μετά μία εβδομάδα, ίσως και νωρίτερα, είναι έτοιμο. |
6. | Σερβίρεται ως αλοιφή πάνω στο ψωμί με ρίγανη και λάδι ή σε οποιαδήποτε σαλάτα. |