Υλικά

7 κιλά φέτα τυρί κατσικίσιο ή πρόβειο, μεγάλα κομμάτια, (όχι μεγαλύτερα από την μπουκιά)300 γραμμ. φέτα τυρί κατσικίσιο ή πρόβειο, μεγάλα κομμάτια, (όχι μεγαλύτερα από την μπουκιά)
7 κεσεδάκια γιαούρτι πρόβειο½ κεσεδάκι γιαούρτι πρόβειο
7 λίτρα γάλα πρόβειο χλιαρό600 γραμμ. γάλα πρόβειο χλιαρό
αλάτι χονδρό, όσο χρειασθείαλάτι χονδρό, όσο χρειασθεί

Εκτέλεση

1.Βάζουμε όλα μαζί τα υλικά, σε ένα γυάλινο βάζο.
2.Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι και το σκεπάζουμε.
3.Αφήνουμε το βάζο για μια εβδομάδα μέσα στο ψυγείο.
4.Κάθε μέρα μία φορά, ανακατεύουμε καλά.
5.Μετά μία εβδομάδα, ίσως και νωρίτερα, είναι έτοιμο.
6.Σερβίρεται ως αλοιφή πάνω στο ψωμί με ρίγανη και λάδι ή σε οποιαδήποτε σαλάτα.